Nieuwe informatie Quarantaine- en topsportverklaring / New information regarding Quarantaine- and Top Sport Statement

Nieuwe informatie over Quarantaine- en Topsportverklaring
Wij hebben nieuwe informatie ontvangen vanuit het NOC*NSF en de NF met betrekking tot de quarantaine- en topsportverklaring. De regels die per 1 juni zijn aangescherpt zijn nu alleen nog van toepassing op een aantal specifieke landen. We hebben onze FAQ en informatie op de website aangepast. Reis je vanuit een van deze landen?  Zorg dat dan je over de nodige documenten beschikt. 

New information regarding Quarantine- and Top Sport Statement
We have received new information from NOC*NSF and our NF, that the quarantine rules that are tightened per June 1 are now only applicable to a certain list of countries. We have updated our FAQ and other information on the website. Please check, that if you travel from one of the listed countries you must have extra documents.