Bixie-clinic eventing 2021

Achter de schermen zijn wij volop bezig met de organisatie van de Renswoude Horse Trials, die van 2 tot en met 6 juni 2021 zullen plaatsvinden. We weten natuurlijk niet hoe het allemaal gaat lopen, maar wij gaan er van uit dat de RHT 2021 door kunnen gaan, eventueel in aanpaste vorm.

Ook dit jaar wordt er tijdens de Renswoude Horse Trials , welke plaatsvindt op de Schalm in Renswoude, op zaterdag 5 juni a.s. een Bixie-clinic Eventing gehouden!

In 2019 is gebleken dat dit een super leuke manier is om kennis te maken met de Eventing.

We hebben dit jaar plaats voor 30 ruiters, verdeeld in 6 groepjes van 5 kinderen. Ieder groepje krijgt een half uur les.

Ben je tussen de 6 en 13 jaar dan kan je samen met je pony deelnemen aan de clinic Eventing.

Het is wel een voorwaarde dat je de gangen stap, draf en galop een beetje beheerst en dat je ook wel eens een sprongetje hebt gemaakt. Ouders mogen eventueel mee de ring in, om te begeleiden.

Tijdens de clinic leer je onder begeleiding van Hetty Roozendaal wat Eventing inhoudt en hoe je je op een Eventing-wedstrijd kan voorbereiden.

Als je Eventing gaat rijden is het allerbelangrijkst dat je controle hebt over je pony. Dit gaan we oefenen. Daarnaast is het belangrijk dat je pony leert om over verschillende hindernissen heen te springen en ook leert om door water heen te gaan!

Als alle groepjes geweest zijn is er tijd om te lunchen en zal er een Meet & Greet zijn met een bekende Eventing ruiter, die ook al jaren internationaal rijdt. We verklappen nog niet wie dit is!

We sluiten de dag weer net als vorig jaar af met een spelelement, waar iedereen aan mee doet. Eén team wordt de winnaar! Het programma eindigt rond 16.00 uur.

Tijdens het programma is er voldoende ruimte om je favoriete ruiter tijdens de Horse Trial te zien crossen en aan te moedigen.

Heb je ook zin in een gezellige en uitdagende dag samen met je pony?

Meld je dan aan via onderstaand e-mail adres :  Bixieclinic@Renswoudehorsetrials.nl

Bellen kan ook: 06-46006146

Kosten € 15,-

Vol=vol

Deelname is op eigen risico.