Renswoude Horse trials 2020 geannuleerd

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten, in verband met de uitbraak van het Coronavirus en de daarmee samenhangende drastische maatregelen, de Renswoude Horse Trials die van 27 t/m 31 mei gehouden zouden worden af te gelasten. Dit betekent ook de annulering van de Veteranen, Bixie en Young Horse Trials die tijdens de Renswoude Horse Trials georganiseerd worden. Als organisatie hadden we u graag verwelkomd maar de gezondheid van eenieder, deelnemers, officials, vrijwilligers en publiek gaat voor.  De 11e editie van de Renswoude Horse Trials wordt daarom doorgeschoven naar 2 t/m 6 juni 2021.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd!

Namens het bestuur van de Stichting Renswoude Horse Trials

John van der Starre
Voorzitter

Following the Dutch government’s COVID-19 public health restrictions and regulations which are now in force  until 1st of June 2020, we are sorry to inform you that the Renswoude Horse Trials which were scheduled to be held between the 27th and 31st May will be cancelled. This cancellation also includes the Veterans-, Bixie- and Young Horse Trials classes scheduled during the Renswoude Horse Trials.

The 11th edition of the Renswoude Horse Trials will be held in 2021 from the 2nd till 6th of June. We hope to see you then!

For now we wish you lots of strength and health in this challenging time!